Osnovan je Studio4Web

Dana 01. veljače 2006. godine započinje naša web hosting zadaća: pružiti jeftinu hosting uslugu sa izuzetnom, kvalitetnom i brzom podrškom.

Obilježavanje desete godine

Studio4web trenutno poslužuje preko 10.000 različitih web stranica sa prosječnim rastom od 100-tinjak novih svakog mjeseca. U veljači 2016. godine obilježili smo desetu godinu pružanja izvanrednog web hostinga za osobne stranice pa sve do visoko posjećenih web portala. Možemo slobodno reći da smo brzo rastuća kompanija i jedna na koju uvijek možete računati.

90-DNEVNO JAMSTVO


Kada zakupite uslugu kod nas, nećemo vam ponuditi 30-dnevnu garanciju povrata novca kao ostali hosting provideri. 30-dnevno jamstvo je u redu za neke poslove, no mi smatramo da hosting nije jedan od njih i zbog toga vam nećemo ponuditi čak niti 60-dnevno jamstvo, nego puno 90-dnevno jamstvo povrata uplaćenog novca.

INTUITIVNE ZNAČAJKE


Volimo razne posebne značajke koje mogu pomoći kod izgradnje, rasta i profita vaše web stranice. Osobito nam je drago zbog kolekcije proizvoda koje je ponudio Softaculous, tako da kolekciju od preko 300 različitih web programa možete pronaći i unutar vašeg cPanela. Nadamo se da ćemo u budućnosti proširiti ponudu i na neke druge dodatne proizvode no za sada su ovi krajnje bogati, posebno zapakirani i laki za korištenje. Ako ste ikada poželjeli instalirati program koji nemamo u ponudi za automatsku instalaciju, bit će nam iznimno drago uputiti vas i pokazati pravi smjer.

PROVJERENO WEB HOSTING KONTROLNO SUČELJE


Uvijek smo koristili cPanel kao naš kontrolni panel. Razlog je jednostavan: oni su istinski inovatori na polju kontrole web hosting računa. Naši tehničari su iznimno stručni u cPanelu i poznaju sistem iznutra i izvana. Jedni smo od najiskusnijih cPanel hosting providera. Ukoliko ste obožavatelj cPanela, tada biste trebali biti sa nama.

PAŽLJIVE IMPLEMENTACIJE


Studio4web konstantno prati nove tehnologije i aplikacije koje može ponuditi svojim korisnicima. Svejedno, možete biti sigurni da nećemo staviti posljednje izdanje nekog programa na naše servere bez prethodnog testiranja. Pažljivo planiramo i analiziramo nove mogućnosti prije nego što ih ponudimo našim korisnicima.

BRZA PODRŠKA


Pružamo tehničku podršku putem e-maila, ticketa i online chata 7 dana tjedno. U bilo koje vrijeme kada imate pitanje, možete nam poslati e-mail i odgovor ćete imati uglavnom za manje od sat vremena. Naše računovodstvo i prodajni odjel rade normalno uredovno vrijeme no češto odgovaraju unutar sat vremena. Kada god vidimo neki otvoren upit jednostavno se ne možemo okrenuti i otići!

PRAVILNO USKLAĐENI SERVERI


Naši serveri koriste CloudLinuxOS tehnologiju što dokazano pomaže kod izgradnje potpuno usklađenog serverskog okruženja. To je posebno važno za dijeljene hosting servere. Ako bilo koji hosting račun na zajedničkom serveru pokreće intenzivne i zahtjevne skripte ili možda MySQL projekt nije propisno optimiziran, bilo koju grešku koja se pojavi možemo uspješnije otkriti i riješiti na tim serverima. Isto tako, imamo potpunu kontrolu nad svim serverima cijelo vrijeme. Također, ne postavljamo pretjerano veliki broj hosting računa na naše servere kao što je slučaj kod nekih drugih hosting kompanija.

PREVENTIVNA ZAŠTITA


Znamo da je služba protiv zloupotrebe kod bilo koje hosting ili mrežne kompanije iznimno važna. Napadnuti hosting račun može prouzročiti usporeni rad servera te mnoge druge probleme. Mnoge hosting kompanije ne nadziru aktivno izvještaje o zloupotrebi. Međutim, Studio4web ulaže sve napore da zaustavi bilo kakve potencijalne uzročnike problema. Sadašnja prilično preventivna zaštita servera omogućava nam da štitimo servere od najnovijih spam tendova i novih exploita, tako da se možemo pobrinuti za njih prije nego što prouzroče ozbiljnije probleme.

Studio4web je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju kod HGK

Potpisivanjem Kodeksa etike u poslovanju i prihvaćanju društveno odgovornoga ponašanja pokazali smo kvalitetu i spremnost na prihvaćanje pravila suvremenog poslovanja kao nužne pretpostavke za integraciju i uspjeh u međunarodnim tokovima.